CAPEGO

Capego är ett smart uppbyggt program för bokslut. Boksluten görs i en vy utan onödiga mellanhänder. Capego är ett molnbaserat program och som är både smidigt och tidsbesparande för både oss och kunden.

FORTNOX

Fortnox är en molnbaserad plattform som kan användas från vilken internetansluten dator eller mobil som helst. Som företagsägare kan du hålla kolla på företagets ekonomi oavsett vart du än befinner dig. Fördelar med programmet är att flera användare kan vara inloggade samtidigt, samarbeta och dela information. Vi slipper besväret med installation, uppdateringar och säkerhetskopiering eftersom allt sparas i molnet. 

VISMA 

Visma är ett program med många olika bra funktioner. Programmet har ett välutvecklat system som underlättar bokföringen. Vi använder visma inom flera olika områden, exempel på områden är, Visma administration och Visma Lön.

WREBIT

Sveriges enklaste och helt kompletta bokföring och fakturerings-app, unikt framtaget för egenföretagare/småföretagare. Wrebit är ett molnbaserat system i en app som ladas ner på mobilen eller surfplattan. Programmet är smidigt och enbart format till småföretag.

VARA KREATIV

Här köp vi kontorsmaterial.